Новорічно-різдвяне вітання на нашу адресу із Закарпаття

У ці останні дні року, що минає, хочемо привітати з новорічними і різдвяними святами колектив Житомирської обласної дитячої клінічної лікарні, а особливі слова вітання хочемо передати колективу хірургічного відділення №2 цього лікувального закладу.

Ми, родина Голудян, проживаємо в Рахівському районі на Закарпатті. Радості нашій не було меж, коли в нашій родині більше двох років тому на світ з’явилась донечка Марійка. Разом з тим, кожен, хто має дітей, знає, які хвилювання доводиться переживати батькам, коли дитина занедужала. Тож коли у нашої донечки виникли проблеми зі здоров’ям, нас направили на консультацію в один зі столичних інститутів, а там, ознайомившись з нашим діагнозом, порадили звернутися до фахівців Житомирської обласної дитячої клінічної лікарні, що ми і зробили.

У цьому закладі нас привітно зустріли, тут ми пройшли усі обстеження і коли дитині встановили діагноз гідронефроз, призначили оперативне втручання. Порадившись, ми вирішили, що довіримось фахівцям саме цього лікувального закладу.

У хірургічному відділенні №2, яке очолює Дмитро Володимирович Шевчук, цим лікарем та його колегами нашій дівчинці була виконана складна реконструктивна операція і все пройшло добре.

Ми безмежно вдячні колективу цього відділення, усім без винятку його працівникам, бо кожен з них виконує свою роботу на совість і це ми відчували щодня, перебуваючи у них.

Дякуємо вам усім за професіоналізм, доброзичливість, увагу і, що не менш важливо, моральну підтримку. Ми вдома, наша донечка безтурботно бавиться, як і всі діти її віку і дивлячись на неї, ми завжди згадуємо наших цілителів.

Тож шановні працівники Житомирської обласної дитячої клінічної лікарні, вітаючи вас з Новим роком і Різдвом Христовим, хочемо побажати, аби ніколи не вичерпувалися ваше душевне тепло, чуйність і уважність до ваших маленьких пацієнтів.

Сердечно бажаємо, щоб і надалі у цьому дитячому закладі царювала та доброзичлива атмосфера, яка допомагає нашим дітям одужувати, роблячи її рідних щасливими.

Успіхів вам усім, міцного здоров’я, щастя, Божого благословення, наснаги та професійних здобутків в новому році, радісних новорічних свят, а головне – будьте усі здоровими!

З повагою родина Голудян.