Співпраця з регіонами

На виконання наказів УОЗ №81 від 03.06.2019р. “Про забезпечення виконання рішення колегії, протокол №4, п.2 від 31.05.2019р.” та №91-к “Про організацію планового оздоровлення дітей на ІІ півріччя 2019 та І півріччя 2020 року” 22.08.2019р. на базі комунальної некомерційної установи Чуднівської ЦРЛ відбулась оперативна нарада з питання впорядкування роботи в наданні допомоги дітям з хірургічною патологією в Чуднівському районі.

В нараді взяли участь головний  лікар КНУ Чуднівської ЦРЛ Лукашенко І.В., головний лікар ПМСД Чуднівського району Скриваник А.Р., експерт УОЗ Житомирської ОДА за фахом дитяча хірургія Русак П.С. та інші фахівці  даних закладів.

Після обговорення було прийнято організаційне рішення, результатом якого має бути співпраця у вирішенні проблеми диспансерного огляду та оздоровлення дітей з хірургічною патологією.

Бригадою фахівців у складі Русака П.С., Галіводи І.В. та Штогріна Б.В., оглянуто дітей диспансерної групи з плановою хірургічною патологією, частину яких прооперовано на місці, а інші направлені для оздоровлення в  КУ “Житомирська обласна дитяча клінічна лікарня”.