Ювілей мудрості, життєвого і практичного досвіду

Кажуть, історію творять люди, бо саме людина своєю добросовісною працею вписує сторінки в історію лікувального закладу, в якому вона працює.

5 серпня колектив обласної дитячої клінічної лікарні привітав з життєвим ювілеєм Аллу Давидівну Баннікову, лікаря-невролога дитячого вищої кваліфікаційної категорії медико-соціального центру реабілітації дітей з органічним ураженням нервової системи. Теплі, щирі слова вітань звучали на адресу ювілярки від адміністрації закладу, колег по роботі. Головний лікар обласної дитячої клінічної лікарні Ю.Д. Довгополий побажав Аллі Давидівні міцного здоров’я, благополуччя, довголіття та від імені адміністрації лікувального закладу вручив грамоту за сумлінну багаторічну працю та добросовісне виконання функціональних обов’язків ось уже протягом 45 років.

– Алла Давидівна – моя перша завідуюча, – зазначила Л.І. Бондарєва, завідуюча КДЛ, голова профспілкового комітету лікувального закладу. – Я пам’ятаю усі ті оперативки, які проводила А.Д. Баннікова, як завідуюча неврологічним відділенням, і завжди вони були на досить високому професійному рівні. Пам’ятаю усі її життєві настанови та побажання усім нам, хто лише розпочинав трудову діяльність – терпіння і мудрості. Знаю, що усіх цих правил вона і сама дотримується усе життя. Усі ми, хто працює з Аллою Давидівною, знаємо її як високоінтелігентну людину, і в цьому вона теж для нас приклад для наслідування, наша наставниця.

– Однією з перших, з ким я познайомилась у свій перший робочий день в обласній дитячій лікарні, а це був 1986 рік – була саме Алла Давидівна Баннікова, – говорить заступник головного лікаря з медичної частини ОДКЛ С.О. Русак. – Вона моя наставниця у багатьох питаннях, у тому числі й у ставленні до пацієнтів, до колег, до роботи. Перш за все це високий рівень інтелігентності, який властивий цій жінці, це справжня школа мудрості і приклад для наслідування усім, хто працює з дітьми. Тож я дуже вдячна долі, що  звела мене з такою жінкою, як Алла Давидівна Баннікова. Вітаючи лікарку з ювілеєм, усі, хто її знає, можуть з упевненістю сказати, що усі ці роки вона прожила з гідністю, повернувши здоров’я не одному пацієнту, а разом з тим і посмішки на обличчя батьків. Бажаємо і надалі нашій ювілярці залишатись такою ж оптимісткою, радіти життю і насолоджуватись кожним його днем.

А.М. Білоченко, зав. консультативною поліклінікою КУ “Житомирська ОДКЛ” подякувала ювілярці за її працелюбність, толерантність у роботі, за школу життєвої мудрості, коли усі питання можна вирішити спокійним, інтелігентним шляхом, як це робить завжди сама Алла Давидівна. У цьому відчувається дійсно висока школа професійної майстерності, школа дитячого лікаря, якою щедро ділиться Алла Давидівна зі своїми колегами багато років поспіль.

Усі колеги з нагоди її 70-річчя, який вона відзначала 19 липня, та 45-річчя трудового стажу побажали, аби здоров’я її залишалось міцним, а стан душі – завжди бадьорим.

Многая літа Вам, Алло Давидівно!