16 грудня відбулась презентація оновленого інтер’єру фізіотерапевтичного відділення

В рамках благодійного проекту “Кольоровий світ дитинства”, протягом місяця, продовжувались роботи по оздобленню стін фізіотерапевтичного відділення улюбленими мультиплікаційними персонажами маленьких пацієнтів лікарні. Малюнки обирали діти, які проходять лікування в закладі, і з-поміж персонажів є герої добрих старих мультфільмів, так і сучасних.

Даний проект стартував у 2012 році у Львові і є продовженням низки благодійних проектів ТзОВ “Снєжка -Україна”. Мета проекту – створення затишного, по домашньому комфортного інтер’єру, який покликаний пришвидшити лікування маленьких пацієнтів дитячих лікарень. Містами, які вже мають яскраві дитячі відділення лікарень від благодійного проекту «Кольоровий світ дитинства», раніше стали Львів та Тернопіль.

Реалізовували даний проект місцевий художник Олена Вербило з групою талановитих художників-початківців з місцевого будівельного коледжу. Для оздоблення використовували велике різноманіття яскравих інтер’єрних фарб компанія «Снєжка-Україна». Наші пацієнти перебували у постійній взаємодії з художниками: виявляли цікавість до роботи митців, висловлювали свої побажання, підказували, як краще виглядатимуть малюнки. Результатом роботи художників стали 27 зображень мультиплікаційних персонажів, які прикрасили стіни фізіотерапевтичного відділення.

Презентація проекту проходила у фізіотерапевтичному відділенні, за участі маленьких пацієнтів та їх батьків; медичного персоналу лікарні; генерального директора ТзОВ «Снєжка-Україна», п. Марека Павлуся; директора з маркетингу Оксани Кукурудз; художників. Вели презентацію: менеджер із зв’язків з громадськістю ТзОВ «Снєжка-Україна», Галина Данилюк; головний лікар ЖОДКЛ, Віктор Марченко; місцевий художник, Олена Вербило. Святковий настрій підтримав виступ аніматора та подарунки, які учасники та гості презентації вручили дітям, що проходять лікувальні процедури у відділенні.

Із словами вдячності від пацієнтів лікарні, Віктор Марченко подарував пану Мареку картину, зроблену руками дітей під час лікування в закладі.

Адміністрація, колектив лікарні і пацієнти щиро вдячні організаторам проекту “Кольоровий світ дитинства” за подарований чудовий настрій, напередодні Різдвяних та Новорічних свят.