День Незалежності

Відповідно до плану заходів по лікарні, присвячених відзначенню 75-річниці заснування Житомирської області та на передодні 21 річниці незалежності України, 21 серпня 2012 року в лікарні проведений конкурс виробів народного мистецтва, серед структурних підрозділів лікарні. В конкурсі взяли участь 18 структурних підрозділів. Виставку експозицій відділень відкрив стенд із рушником лікарні, що був вишитий до 75-річниці заснування області медичними сестрами Людмилою Присяжнюк та Ольгою Кичук. На конкурс завітала голова обласної жіночої ради, голова Опікунської ради лікарні Тамара Олійник, яка подякувала творчому колективу лікарні за позитивні емоції, які вона отримала від огляду представлених експозицій. Комісією з представників громадських організацій, що постійно діють в лікарні, були визначені відділення-переможці :

  • відділення анестезіології з ліжками для інтенсивної терапії (І-е місце);
  • педіатричне відділення №2 та поліклінічне відділення – зайняли відповідно ІІ-е місце;
  • спеціалізований центр по наданню допомоги дітям з гострою травмою та фізіотерапевтичне відділення – ІІІ-є місце.

Крім того, комісія спільно з профкомом лікарні, відзначила роботи 12 учасників конкурсу та ухвалили рішення про виділення їм матеріального заохочення з нагоди 75-річниці заснування Житомирської області.

Підсумки проведеного конкурсу були оголошенні на святковому концерті народного аматорського гурту «Джерела» Житомирського районного будинку культури, який подарував всім присутнім співробітникам лікарні напередодні Дня незалежності України – хвилини радості, хорошого настрою та творчого натхнення.