Робочий візит Міністра охорони здоров’я Максима Степанова

17 липня 2020 року Міністр охорони здоров’я України Максим Степанов у рамках робочої поїздки до Житомирської області відвідав КНП “Житомирська обласна дитяча клінічна лікарня” та ознайомився з роботою закладу.

Супроводжували Міністра голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко, заступниця голови Житомирської ОДА Наталія Остапченко та начальник управління охорони здоров’я ОДА Микола Суслик.

На території лікарні відбувся брифінг, на якому Максим Степанов розповів про подальші плани, стосовно оплати праці медичних працівників та необхідність перегляду тарифів оплати медичних послуг для екстреної, вторинної (спеціалізованої), третинної (високоспеціалізованої), паліативної медичної допомоги, медичної реабілітації та відповідав на запитання присутніх.

“Робота медиків є однією з найважчих у світі, тому ми повинні всебічно підтримувати та розвивати цю сферу”, – сказав Максим Степанов.

Міністр також зазначив, що подальше опрацювання окреслених проблемних питань і підтримка держави дасть змогу всебічно розвивати медицину.