Ювіляри липня

Першого липня свій піввіковий ювілей відзначає медсестра палатна вищої кваліфікаційної категорії отоларингологічного відділення обласної дитячої клінічної лікарні Тетяна Олександрівна Ступак. Стаж її роботи у цьому відділенні становить 31 рік. Саме стільки років минуло з того часу, коли вона після закінчення Бердичівського медучилища прийшла сюди працювати на запрошення тодішнього завідуючого В.П. Павлусенка.

З повагою відгукуються про Тетяну Олександрівну її колеги як про жінку, у якій природа гармонійно поєднала гарну зовнішність з такими ж душевними якостями, не менш щедро обдарувавши її розумом, великодушністю, розсудливістю і добротою.

Богдан Богданович Піцань, завідувач відділення, координатор з дитячої отоларингології УОЗ ОДА: “Наше відділення стало для Тетяни Олександрівни єдиним і незмінним місцем роботи. Обравши колись професію медсестри, про яку мріяла з дитинства, вона залишається вірною їй усе життя. У колективі відділення Тетяна Олександрівна користується заслуженим авторитетом. Ось хоча б навіть такий факт – наше відділення розраховане на 40 ліжок, звичайно, це діти, різні за характером, як і різні за характером їхні рідні, але з усіма ними вона завжди знаходить спільну мову – поговорить, заспокоїть, можливо, це передалось їй від батьків-педагогів. А ще наша ювілярка – прекрасний наставник для молоді, для тих, хто приходить до нас на роботу – вона радо ділиться з ними власним досвідом. Ми вдячні їй за усі ці людські якості, цінуємо її і бажаємо всього лише найкращого в житті”.

В.о. старшої медсестри відділення Лілія Леонідівна Якімчук: “Переконана, що висловлю думку всього нашого медсестринського колективу відділення, коли скажу про Тетяну Олександрівну як про колегу, на яку можна покластися у будь-якій ситуації і вона дійсно не підведе, бо й сама звикла за ці багато років трудового стажу сумлінно справлятися зі своїми професійними обов’язками. Вона не просто наша колега, а й порадниця, надійна подруга, бо коли ти стільки часу проводиш на роботі, це дійсно зближує”.

Тетяна Олександрівна – гарна людина, прекрасна мама для двох синів, які є гордістю для них з чоловіком, вправна господиня, бо знаємо і про її кулінарні здібності, й турботлива донька. Скільки любові, тепла і ніжності в голосі, коли вона говорить про своїх батьків Олександра Павловича та Лідію Тихонівну Харченків, які 2 травня цього року відсвяткували діамантове весілля. Педагоги-ветерани, які живуть у Козятинському районі – не лише дали путівку в життя багатьом поколінням випускників місцевої школи, а й виховали гарними людьми своїх власних дітей – доньку Тетяну і сина Олександра. Старенькі батьки дякують Всевишньому, що дав їм таких дітей, та радіють з того, що діти подарували їм п’ятеро онуків.

Шановна Тетяно Олександрівно,
колектив дитячого лікувального закладу, якому Ви присвятили стільки років свого життя, вітає Вас з ювілеєм і бажає міцного здоров’я та довгих років життя!

До слів вітань у цей святковий день приєднується і колектив отоларингологічного відділення та надсилає на адресу ювілярки слова вдячності за її щирість, турботу про ближнього, повагу до людей та можливість не лише працювати поряд з Тетяною Олександрівною, а й досягати разом нових професійних висот.

У нагороду за ці прекрасні Ваші людські якості, шановна, нехай на Вашому шляху зустрічаються лише добро і щастя.

Бажаємо залишатись такою ж ніжною, веселою, радіти життю і посміхатися.

Нехай кожен день Вашого життя буде неповторним, наповненим яскравими подіями.