Нагородження орденом “За спасіння життя”

В університетській лікарні міста Тернополя відбулась церемонія нагородження орденом “За спасіння життя” імені академіка Леоніда Ковальчука.

Цей орден є громадською відзнакою, якою нагороджуються медичні працівники, працівники державної служби України з надзвичайних ситуацій, особи, які проявили мужність і героїзм при порятунку життя людей, під час виконання службового або громадянського обов’язку в умовах, пов’язаних з ризиком для власного здоров’я та наукові відкриття у галузі медицини, що дають змогу зберегти здоров’я української нації.

Надзвичайно приємно, що в числі нагороджених Русак Петро Степанович, завідувач хірургічним відділенням №1 КУ Житомирської обласної дитячої клінічної лікарні, лікар хірург-дитячий вищої категорії, доктор медичних наук, професор кафедри дитячої хірургії НМАПО ім. П.Л. Шупика.

Колектив лікарні вітає Петра Русака з нагородженням його орденом “За спасіння життя” та бажає нових сил і успіхів у лікуванні пацієнтів та впровадженні іноваційних технологій для подальшого розвитку дитячої хірургії України.