Святкові заходи до Міжнародного Дня захисту дітей

Ще задовго до 01 червня пацієнти та працівники лікарні почали відзначати Міжнародний День захисту дітей. У відділеннях було оформлено святкові інформаційні стінгазети, вихователі з пацієнтами провели години спілкування «Права і обов’язки дитини», оформили виставку дитячих малюнків «Світ навколо мене».

Протягом травня діти приймали участь у спільній колективній справі «Від маленького серця до великого миру», в ході якої на паперових сердечках пацієнти писали свої мрії та бажання.

31 травня працівники обласної наукової медичної бібліотеки провели для пацієнтів та співробітників лікарні виставку творчих робіт медпрацівників та театралізовану виставу для дітей.

01 червня в ході загально-лікарняного свята діти прийняли участь в конкурсі асфальтового живопису «Моя квітуча Україна». Всі учасники конкурсу отримали подарунки. Також було проведено флешмоб «Від маленького серця до великого миру». Учасники флешмобу вишикувалися у формі серця, запустили в небо різнокольорові кульки та загадали свої найпотаємніші бажання.

На святі привітали дітей начальник УОЗ Житомирської ОДА М.П. Суслик, Голова опікунської ради лікарні Т.М. Олійник, головний позаштатний спеціаліст УОЗ ОДА за спеціальністю «Педіатрія» О.В. Лук’яненко та депутат Житомирської обласної ради І.В. Романський, який повідомив, що до свята депутати обласної ради виділили кошти для закупівлі обладнання для клініко-діагностичної лабораторії та проведення ремонту в хірургічному відділенні №1.

Допомогли організувати та провести свято розважальний заклад «Майстерня Арт-Простір» (керівник Н. Мельниченко) та представники громадської організації «Об`єднання Самопоміч» у м. Житомирі.

За доброю традицією до діток, які лікуються в онкогематологічному відділенні в цей день завітали представники благодійного фонду «Разом до життя» (голова Л. Свобода) та благодійного республіканського фонду «Таблеточка» з подарунками та розвагами.

Пацієнти травматології отримали подарунки від давніх друзів відділення – представників церкви Св. Василя (м. Житомир).

Напередодні свята, дітей, які лікуються в неврологічному відділенні, привітали Голова спілки жінок Житомирщини Л.П. Харчук та Голова опікунської ради лікарні Т.М. Олійник. Гості подарували матеріали для занять арт-терапією з пацієнтами. Також до відділення з подарунками завітали представники ПАТ Житомирського маслозаводу “Рудь”.

Пацієнти лікарні отримали солодощі до свята та переглянули лялькові вистави.

02 червня до лікарні завітають артисти Житомирського обласного академічного театру ляльок (директор С.Л. Мисечко) із благодійною виставою для дітей.