Сьогодні наша лікарня  отримала  вельми очікуваний подарунок – новий сучасний комплект для ендоскопічної хірургії, який дозволить розширити кількість та спектр ендоскопічних втручань дітям різних вікових груп. Це стало можливим завдяки тісній співпраці ФУНДАЦІЇ ОЛЕНИ ЗЕЛЕНСЬКОЇ, БО «МІЖНАРОДНИЙ БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «ЕНЕЇДА»» та ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ в особі начальника  ВІТАЛІЯ  БУНЕЧКА.

Ліжка хірургічного профілю складають 50% ліжкового фонду лікарні. У закладі щороку виконуються біля 5 000 оперативних втручань дітям:

– малоінвазивні з використанням ендоскопічного обладнання в дитячій урології, хірургії новонароджених, дитячій гінекології, дитячій отоларингології, загальній та гнійній дитячій хірургії;

– реконструктивно- відновні та пластичні операції при вроджених аномаліях розвитку, в тому числі в періоді новонародженості;

– нейрохірургічні операції на головному та спинному мозку;

– високотехнологічні оперативні втручання на кістково- м’язевій системі, в тому числі відновні, тощо.

Щиро дякуємо  благодійникам , які об’єднавши свої зусилля та можливості,  роблять великий внесок у надання вчасної та кваліфікованої медичної допомоги нашим дітям!

Разом до ПЕРЕМОГИ!