Вітання

Із щирою вдячністю та безмірною повагою вітаю колектив сестер медичних із професійним святом –  Міжнародним днем медичної сестри!

     Шановні колеги!

Роль медичної сестри в дитячому лікувальному закладі  важко переоцінити!

Неможливо уявити лікаря без надійного помічника,  який не лише виконає всі призначення, а й прийде на допомогу за першим покликом: заспокоїть, вислухає, порадить, пожаліє, або замінить маму, коли її немає поруч. Ваші лагідні руки, усміхнені очі та добрі серця вселяють надію і допомагають здолати хвороби нашим маленьким пацієнтам.

Цьогоріч День матері та Міжнародний день медичної сестри відзначаються одночасно  –  вшановуючи  найдорожчу людину у світі — матір, та найгуманнішу у світі професію сестри медичної, які символічно поєднують в собі – любов, доброту, турботу, чуйність, відданість, жертовність.

Користуючись нагодою, щиро бажаю усім медичним сестрам, а також усім жінкам, хто носить горде звання «мама»  миру,  невичерпної енергії, доброти, любові та сімейного затишку, наповненого щастям та здоров’ям! Нехай здійсняться всі ваші мрії та сподівання, а віра і оптимізм завжди залишаються поруч!

Віримо у себе та в Україну!

З повагою,

Директор КНП «Житомирська обласна дитяча клінічна лікарня»

Юрій ДОВГОПОЛИЙ