З днем медичних працівників

Починаючи з 2023 року, згідно Указу Президента України , 27 липня наша медична спільнота відзначатиме професійне свято – ДЕНЬ МЕДИЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ.

Наша професія вимоглива та складна. Вона потребує професіоналізму, глибоких знань, високої майстерності , відповідальності та вміння знаходити оптимальні рішення. Адже, від якісної системи охорони здоров’я, в якій працюють професіонали своєї справи, залежить успішне функціонування держави, особливо під час війни. Сьогодні медики єдиним фронтом боронять життя і здоров’я українців, як на передовій, так і в тилу.

У день професійного свята з відзнаками та щирими вітаннями в наш заклад завітали заступник начальника Житомирської обласної військової адміністрації Наталія Остапченко та директор Департаменту охорони здоров’я Житомирської обласної військової адміністрації Олександр Торбас.

Шановні колеги!
У день професійного свята висловлюю сердечну подяку за вашу самовіддану працю, врятовані життя та здоров’я тисяч українців, за віру і надію, яку ви даруєте людям. Ваші відповідальність, мужність та самопожертва гідні глибокого визнання з боку держави та суспільства.
Міцного здоров’я, благополуччя і добра вам та вашим родинам .Нехай у ваших домівках завжди панують мир і щастя!
Разом наближаємо нашу ПЕРЕМОГУ!
СЛАВА УКРАЇНІ!
СЛАВА НАШИМ ЗАХИСНИКАМ!
СЛАВА МЕДИКАМ!
З повагою,
Директор Юрій ДОВГОПОЛИЙ.