МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ, в нашій лікарні, завжди був і буде святковим днем. Ми намагаємось зробити цей день для дітей, таким, який залишиться доброю, яскравою згадкою як про свято, так і про перебування у лікарні. 2023 рік не став винятком, і за допомогою педагогічних працівників Школа супергероїв, та наших добрих друзів і спонсорів, наші пацієнти, 1 червня стали учасниками яскравого святкового дійства.🎈🎈

З вітаннями та щирими побажаннями до дітей звернулися: директор КНП «Житомирська обласна дитяча клінічна лікарня» Юрій Довгополий, депутати обласної ради Тетяна Нікітіч та Олександр Рабінович, проектний менеджер міжнародного благодійного фонду «Люмос» Олександр Янко, військовий капелан Андрій Ковальов.

👫 Під час експрес-подорожі «Свято дитинства» діти, веселими командами, рухались між цікавими пізнавальними локаціями, виконуючи різні завдання, малювали малюнки на асфальті. Учасників дійства розважали ростові ляльки, яких запросив до нас на свято фонд «Люмос», всі учасники свята отримали подарунки від ДУ Школа Супергероїв 📔 , змогли поласувати морозивом від компанії «Рудь» 🍧, цукерками від АТ «Житомирські ласощі» 🍬.
Щиро дякуємо всім за участь у підготовці та проведенні свята, яке запам’ятається нашим маленьким пацієнтам надовго. ❤️

Із днем захисту дітей, Україно! Діти наше майбутнє! Все буде Україна! 💛💙