Вітання

2 березня відзначає свій славний ювілей дитячий хірург вищої категорії, доктор медичних наук за спеціальністю «Дитяча хірургія», професор кафедри дитячої хірургії НМАПО ім. П.Л. Шупика, експерт групи експертів та координаторів Департаменту охорони здоров’я Житомирської ОДА за напрямом «Дитяча хірургія» ПЕТРО СТЕПАНОВИЧ РУСАК.

Понад 30 років Петро Степанович очолює хірургічне відділення №1- дружній колектив професіоналів в сфері дитячої хірургії.

Шановний ювіляре! Ваш багатий життєвий досвід, високий професіоналізм, компетентність і вміння дарувати надію та повертати впевненість викликають глибоку повагу у всіх, кого Ви лікували, з ким зустрічаєтесь і спілкуєтеся.

То ж з нагоди Вашого 60-річчя прийміть сердечні вітання та щирі побажання від колективу обласної дитячої клінічної лікарні!

Нехай прожиті роки дарують приємні спогади та спонукають до нових звершень і перемог. Нехай Ваші знання, досвід і мудрість завжди будуть взірцем для Ваших колег та послідовників.
Сили й терпіння, натхнення й задоволення від улюбленої справи, здоров’я міцного, сімейного добробуту, безмежного щастя, любові, впевненості у завтрашньому дні та вагомих здобутків на ниві дитячої хірургії!

Нових звершень Вам і разом до Перемоги!