Співчуття

Колектив КНП “Житомирська обласна дитяча клінічна лікарня” у глибокій жалобі з приводу смерті лікаря-ортопеда травматолога дитячого Жидецького Ігора Анатолійовича.

Раптова смерть – на 54 році життя – втрата для рідних, близьких, колег і друзів.

32 роки свого трудового життєвого шляху Ігор Анатолійович присвятив медицині. Спочатку, після закінчення медичного училища, працював фельдшером, потім після закінчення з відзнакою медичного інституту, надавав допомогу дитячому населенню Ємільчинського району, як лікар травматолог.

З лютого 1999 р. працював на посаді лікаря-ортопеда травматолога дитячого по наданню екстреної допомоги Житомирської обласної дитячої клінічної лікарні, мав вищу кваліфікаційну категорію за спеціальністю.

Був досвідченим лікарем, сумлінним, знаючим, люблячим свою справу, фахівцем. За його безпосередньої участі, в роботу служби дитячої ортопедії і травматології впроваджено та успішно застосовано значну кількість нових методів лікування та діагностики. Тисячі пацієнтів зі всіх куточків області, яких лікував Ігор Анатолійович, завжди будуть вдячні йому за відновлене здоров’я.

Нехай добрий, світлий спомин про Ігора Анатолійовича назавжди залишиться у серцях рідних, колег,  усіх, хто його знав, любив та шанував. Важко знайти слова втіхи, коли зупиняється серце людини, яка була важливою у житті, проте світлі спогади про тих, хто залишив по собі добрі справи та чесно прожив своє життя, завжди будуть сильніші, ніж смерть.

У нашій пам’яті Ігор Анатолійович назавжди  залишиться  другом, колегою, порадником, професіоналом своєї справи.

Глибоко сумуємо з приводу цієї непоправної втрати та висловлюємо щирі співчуття родині померлого. Вічна світла пам’ять нашому колезі і другу.
Поділяємо біль та горе рідних.