Микола Дмитрович Бобер – “Вітання з ювілеєм”

Колектив КНП “Житомирська обласна дитяча клінічна лікарня” вітає зі славним ювілеєм людину надзвичайно важливої професії, вагомого статусу та доброї душі – медичного директора (з хірургічної роботи) Миколу Дмитровича Бобра.

Шановний Миколо Дмитровичу, прийміть усі наші найщиріші і найтепліші вітання у Ваш день народження!

На своїх мужніх чоловічих плечах Ви тримаєте цілу команду анестезіологічної та хірургічної служб нашого закладу. Як свідчить практика, Ви на досить високому професійному рівні керуєте цією командою, не боячись брати на себе колосальну відповідальність за прийняті рішення.

Переконані, що Ваш безцінний лікарський досвід, відданість своїй професії, високі моральні і організаторські принципи і надалі будуть служити ідеям добра, милосердя та збереженню здоров’я маленьких пацієнтів.

Сьогодні, в день Вашого ювілею, ми хочемо побажати Вам не зупинятися на досягнутому. Творіть і вдосконалюйтесь, надихайтесь, навчайтесь новому і передавайте, як і раніше, свої дорогоцінні знання і досвід іншим.

Нехай за Ваші старання та досвід, якими Ви так щедро ділитесь з іншими людьми, доля обдаровує Вас лише добром, успіхами і вдячністю. Бажаємо, щоб Ваше життя було наповнене лише чудовими подіями і позитивними емоціями.

Хай міцне здоров’я дозволить відчувати все нові і нові враження від привітних зустрічей, цікавих подорожей і приємних пригод.

Многії та щасливі літа, шановний ювіляре!