День медичного працівника

14 червня 2018 року в лікарні відбулось урочисте засідання з нагоди професійного свята – Дня медичного працівника, яке традиційно відзначають у третю неділю червня.

Урочистості розпочалися із вступного слова головного лікаря закладу Юрія Довгополого, який привітав колектив з професійним святом та представив запрошених гостей: начальника управління охорони здоров’я Житомирської облдержадміністрації Миколу Суслика, керуючого Житомирською єпархією УПЦ – єпископа Житомирського і Овруцького Паїсія у супроводі протиієрея Василя Сорохтея та народного депутата Борислава Розенблата.

Далі до привітальних слів та благословення запрошене духовенство. Звертаючись до присутніх, єпископ Житомирський і Овруцький Паїсій відмітив, що праця медичних працівників є найвищим служінням, наголосивши, що щоденно рятуючи людські життя Ви проявляєте значний подвиг жертовності та любові. Також Владика нагородив Благословенною Грамотою Української Патріархальної церкви заступника головного лікаря з медичної частини Русак Світлану.

Серед нагород були і дві медалі: “Знання, душу, серце – людям” від Всеукраїнського об’єднання “Країна”, які вручив народний депутат Борислав Розенблат. Ними удостоєні: заступник головного лікаря з хірургічної роботи Микола Бобер та завідувач травматологічним відділенням Віктор Панчишин.

Після цього відбулось нагородження кращих медичних працівників Грамотами управління охорони здоров’я Житомирської облдержадміністрації та Грамотами Житомирської обласної дитячої клінічної лікарні.

Також, для всіх присутніх у залі була представлена концертна програма за участю фолькльорного ансамблю національного обряду “Родослав”.