Вітання з ювілеєм

Адміністрація та колектив КНП «Житомирська обласна дитяча клінічна лікарня» привітали з 60-річним ювілеєм лікаря ортопеда-травматолога дитячого консультативної поліклініки – Хабарова Володимира Георгійовича.


Понад 30 років свого трудового лікарського стажу ювіляр присвятив відновленню та збереженню здоров’я маленьких пацієнтів Житомирщини. Щоб стати лікарем Володимир Георгійович пройшов шлях від лаборанта Житомирської обласної лікарні до студента Вінницького медичного інституту, який успішно закінчив у 1991 році.

Після закінчення інтернатури був прийнятий на посаду лікаря ортопеда-травматолога у травматологічне відділення Житомирської обласної дитячої лікарні та згодом переведений в поліклініку, де працює по теперішній час.

Трудові будні ювіляра включають в себе планову консультативно-діагностичну допомогу та планове консервативне лікування пацієнтів з хронічною інвалідизуючою патологією опорно-рухового апарату та профільними орфанними захворюваннями маленьких мешканців Житомирської області.

Окрім роботи в консультативній поліклініці Володимир Георгійович приймає активну участь у складі виїздних бригад по огляду дітей – сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування та дітей з інвалідністю. На його рахунку десятки виїздів по закладах Житомирщини, де знаходяться такі діти.

Володимир Георгійович Хабаров – лікар вищої кваліфікаційної категорії, неодноразово нагороджений Почесними грамотами за наполегливу працю та сумлінне виконання своїх професійних обов’язків та гарний приклад для молодих  лікарів.

Шановний ювіляре,
прийміть наші щирі привітання з важливою і значущою датою Вашого життя!
Нехай прожиті роки дарують приємні спогади та спонукають до нових звершень і перемог. Нехай Ваші знання, досвід і мудрість знайдуть своїх шанувальників і послідовників.
Нехай завжди поруч будуть рідні та близькі люди.
Здоров’я Вам міцного, бадьорості, мобільності, миру і Перемоги!