Благодійна допомога

КНП «Житомирська обласна дитяча клінічна лікарня» отримала в якості благодійної допомоги – реабілітаційний комплекс РК-1 (максимальна комплектація), призначений для відновлення рухових функцій верхніх та нижніх кінцівок.

Тренажери, що входять в даний комплекс, необхідні для медичної реабілітації пацієнтів з ураженням нервової системи та опорно-рухового апарату.

На них успішно можна розробляти та відновлювати рухи після травм у всіх суглобах та кінцівках. Також, вони вкрай необхідні, при реабілітації пацієнтів з ураженням центральної нервової системи, а саме для формування рухів та навиків пацієнтів з діагнозом – дитячий церебральний параліч.

Адміністрація, колектив та маленькі пацієнти лікарні щиро вдячні адвокатській спільноті Житомирщини на чолі з Головою Ради адвокатів Житомирської області Валерієм Прокопчуком за надану благодійну допомогу.

Благодійна допомога

Адміністрація, колектив та маленькі пацієнти КНП «Житомирська обласна дитяча клінічна лікарня» щиро дякують благодійній організації “БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД “НАС ОБ’ЄДНУЄ ЖИТОМИР” за надану благодійну допомогу у вигляді розхідних матеріалів для забезпечення штучної вентиляції легень та кисневої терапії, а також матеріалів для роботи операційних блоків, у тому числі – понад 1500 одноразових електроножів та 3300 насадок до електроножів.

Завдяки наданій допомозі робота медичного персоналу буде полегшена і наші маленькі пацієнти отримають якіснішу медичну допомогу.

Сподіваємось на подальшу співпрацю. Разом до ПЕРЕМОГИ!

Благодійна допомога

Адміністрація, колектив та маленькі пацієнти КНП «Житомирська обласна дитяча клінічна лікарня» щиро дякують друзям із Німеччини – Президенту “Lubeck Holstentor Lions Club” Хеннігу Берену, професору “Universitätsklinikum Schleswig-Holstein” Йенсу ШОЛЬЦУ, лікарям Григорію Лапшину та Ользі Лапшиній за надану благодійну допомогу у вигляді сучасного офтальмологічного обладнання.

Застосування у роботі найкращих оптичних конструкцій преміум класу, а саме: Slit Lamp Microscope Takagi 700GL, Takagi Applanationstonometer, Asymmetrischer Eingeratetisch STM-1 значно покращить діагностику очних захворювань та допоможе відновити і зберегти зір маленьким пацієнтам Житомирщини.