1 червня – міжнародне свято –ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ.

1 червня – міжнародне свято –ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ.

Це свято створене з метою нагадати нам, що діти – це самостійні особистості зі своїми страхами і проблемами. Всі діти потребують ПІДТРИМКИ та ЗАХИСТУ від дорослих. Особливо важливим це свято здається під час війни, коли багато дітей стали сиротами, позбулися будинку або поїхали з рідного міста.

ДІТИ МАЮТЬ ПРАВО ЖИТИ В МИРНОМУ СВІТІ та з гарними можливостями для їхнього майбутнього. Захист дітей зараз потрібен, як ніколи!

Сьогодні українські воїни, ризикуючи ВЛАСНИМ МАЙБУТНІМ, обороняють НАШЕ – НАШИХ ДІТЕЙ.

Гарною традицією, в нашій лікарні, завжди було і буде відзначати це свято в колі наших маленьких і старших пацієнтів. Завжди працівники лікарні намагалися зробити цей день для дітей, таким, який залишиться доброю, яскравою згадкою як про свято, так і про перебування у лікарні. Цей рік не став винятком. Так, не було яскравості свята нажаль, не на часі, але наші діти не залишилися без уваги.

Напередодні свята, вчителі «Школи супергероїв» провели з пацієнтами годину спілкування «Моя мрія», в ході якої діти в малюнках відобразили свої теперішні мрії.

1 червня до нас завітали начальник відділу ювенальної превенції Управління превентивної діяльності ГУНП в Житомирській області Гончарук Наталія Володимирівна з колегами, які стали ініціаторами привітання дітей зі святом, при спонсорській підтримці Житомирської обласної організації Товариства Червоного Хреста України ( Red Cross Zhytomyr ), ТМ «Галичина», Ірини Тернової, Сергія Козлова.

Із днем захисту дітей, Україно!
Діти наше майбутнє!
Все буде Україна!