З Днем народження, обласна дитяча клінічна лікарне!

Сьогодні, в переддень Нового 2021 року ми відзначаємо чергову важливу дату в історії нашого лікувального закладу. Саме в цей день, 29 грудня 1984 року державною комісією було підписано акт про завершення будівництва і прийняття в експлуатацію Житомирської обласної дитячої лікарні.

Починаючи з цього часу, вдень і вночі, у свято і в будень, колектив нашого багатопрофільного закладу, докладаючи всіх своїх професійних і душевних зусиль, стоїть на варті охорони здоров’я дітей нашої області, а це означає – нашого майбутнього.

Іти в ногу з часом, вирішуючи усі проблеми, які ставить перед нашим лікувальним закладом життя – таким правилом керується колектив обласної дитячої клінічної лікарні усі ці роки.
 

Шановні колеги,

цього святкового, знакового дня хочеться побажати всім вам міцного здоров’я! Незважаючи на всі труднощі сьогодення, нехай у Вас буде багато радості й позитивних емоцій! Бажаю Вам завжди залишатися вірними своїй професії і бути щасливими від того, що ви обрали саме її. Дякую Вам за сумлінну працю, турботу, витримку і вміння у наших нелегких умовах усім разом долати ті перешкоди, які ставить перед нами життя.

Хай кожен день вашого життя наповнюється людськими радощами та любов’ю. Миру і добра вам та вашим сім’ям і вітаю з прийдешнім Новим роком, який перегорне нову, чергову сторінку в історії нашого закладу.

З повагою,
Юрій Довгополий,
директор КНП “Житомирська обласна дитяча клінічна лікарня”,
депутат Житомирської обласної ради