XV Всеукраїнська благодійна акція ВБФ “Серце до серця” – “Дитяче серденько, живи!”

По всіх регіонах України  у зв’язку з карантином буде продовжена XV Всеукраїнська благодійна акція ВБФ “Серце до серця” – “Дитяче серденько, живи!” до 31 вересня 2020 року, головною метою якої є збір коштів для дітей з вадами серця, кардіореанімаційного обладнання та апаратів ШВЛ, щоб придбати медичне обладнання для дитячих лікарень відповідної області.

Акція відбувається п’ятнадцятий рік поспіль і за цей час вже встигла набути загальнонаціональної підтримки. За чотирнадцять років діяльності фонду обласним дитячим лікарням було передано медичне обладнання на загальну суму 41 млн. грн.. Минулого року спільними зусиллями по всій Україні волонтерами було зібрано 5 494 449,24 грн., завдяки яким закуплено і передано дитячим обласним лікарням у безоплатне користування діагностичне обладнання для дітей з вадами серця.

Минулого року Житомирська область за результатом збору коштів у період проведення акції “Дитяче серденько – живи!” зібрала – 241 280,27 грн. На зібрані в області кошти було придбано та передано в Житомирську дитячу обласну лікарню обладнання, а саме:

  • монітор артеріального тиску та електрокардіосигналів добовий SDM23 компл. – 3  шт.;
  • електрокардіограф “БІОМЕД” ВЕ1200В (з дод. комплеком) – 1шт.

Дякуємо Всім волонтерам які співпрацюють із Фондом за те що вони віддають власний час  свої зусилля серце і душу для того аби допомогти тим хто цього потребує, без волонтерів проведення акції було б неможливим. Запрошуємо долучитися до нас вдячні Вам і чекаємо такої ж щирої підтримки.

У 2020 році навіть попри пандемію коронавірусної інфекції ВБФ “Серце до Серця” не зупинятиметься на досягнутому, адже головною метою так і залишився збір коштів для дітей з вадами серця, кардіореанімаційного обладнання та апаратів ШВЛ, щоб придбати медичне обладнання для дитячих лікарень. Акцію переведено в онлайн режим , але підготовка до активних заходів, на які всі так чекають, триває та вони всі відбудуться після закінчення карантину. Долучайтесь до онлайн збору коштів, а саме через проведення ярмарок, аукціонів та нового фотопроєкту “Усі ми трішки діти”, які можна отримати за благодійну справу.

Зірки української сцени та телеекранів долучились до фотопроєкту “Усі ми трішки діти” світлини якого зібрані у календар на 2021 рік, який стане подарунком для тих, хто робить благодійний внесок на закупівлю кардіореанімаційного медичного обладнання у дитячі лікарні країни.

З умовами отримання подарунку можна ознайомитись на офіційному сайті Фонду, у розділі “Сердечна крамниця”.

Реквізити для перерахування благодійних внесків:

АТ КБ "ПРИВАТБАНК" IBAN UA 02 312378 0000026001053813052 ЄДРПОУ 34354227 МФО 312378 Призначення платежу: Благодійний внесок на закупівлю медичного обладнання для Житомирської області