Урочисті заходи з нагоди свята усіх жінок, 8 Березня

Проявляючи справжній професіоналізм, високу відповідальність та старанність, добросовісно з дня у день жіночий колектив КНП “Житомирська обласна дитяча клінічна лікарня” поряд з чоловіками стоїть на варті здоров’я дітей області.

Тож напередодні цього свята директор КНП “Житомирська обласна дитяча клінічна лікарня” Юрій Довгополий від імені чоловічого колективу закладу привітав усіх жінок з першим святом весни, яке уособлює у собі розквіт природи і торжество жіночності і побажав залишатись завжди молодими, бадьорими, вірними своїм мріям. І, неодмінно, бути здоровими і щасливими, бо світ стає добрішим, ніжнішим і більш духовним, коли щасливо сяють жіночі очі.

У своєму привітанні керівник закладу, зокрема, зазначив

“Ви по праву заслужили на подяку і вдячність. Немає місії благороднішої, ніж повертати здоров’я дитині, а заодно і її рідним радість одужання і життя. Кожна з вас, незалежно від займаної посади, щоденною працею вносить свій посильний внесок у цю справу. Тож прийміть, шановні жінки, слова сердечної вдячності за цю благородну та нелегку працю, за вміння та натхнення, за терпіння та терпимість, за самовідданість та самопожертву. Будьте, дорогі наші, завжди усміхнені, сповнені надій та оптимізму. Хай у домівках ваших завжди панують щастя і радість, у серцях кохання і доброта, у стосунках мир, добро і злагода”.

Під час урочистої частини найкращих працівниць обласної дитячої клінічної лікарні за багаторічну сумлінну працю, високий рівень професіоналізму, належне виконання професійних обов’язків та з нагоди свята усіх жінок – Міжнародного жіночого дня 8 Березня було нагороджено Почесними грамотами Житомирської обласної ради, управління охорони здоров’я облдержадміністрації та КНП “Обласна дитяча клінічна лікарня”, а музичним подарунком для усіх присутніх став виступ гурту “Джерела” Житомирського районного будинку культури.