Новорічне свято для маленьких пацієнтів

Зустріч Нового року – це найулюбленіше свято дорослих та дітей. Дорослі сподіваються на здійснення своїх мрій та побажань, а малеча щиро радіє святковій метушні, казковому дійству біля ялинки і, звичайно ж, численним подарункам.

Не стало виключенням і новорічне свято у КНП “Житомирська обласна дитяча клінічна лікарня”, яке відбулося 26 грудня 2019 року.

Весело та емоційно сприймали маленькі пацієнти ігри, танці та пісні, якими потішили їх новорічні персонажі: Снігова баба, Снігова королева, Дід Мороз та Снігуронька. Активні учасники свята розповідали вірші, розгадували загадки і отримували смаколики. Не залишились без уваги і діти, які за станом здоров’я не мали можливості повеселитися біля ялинки. Дідусь Мороз привітав всіх маленьких пацієнтів та пригостив солодощами.

Також  хочеться подякувати прихожанам церкви “Новий час” міста Бердичева та благодійній організації “Гумедіка”, які більше 10 років вітають маленьких пацієнтів травматологічного відділення та дарують приємні сюрпризи.

Малюки щиро раділи подарункам, а кожен дорослий біля новорічної ялинки загадав бажання, щоб всі дітки скоріше одужали і більше ніколи не хворіли.