Зустріч акторів серіалу “Школа” з пацієнтами КУ ЖОДКЛ

Надзвичайно цікава подія відбулася 10 червня в актовому залі КУ “Житомирська обласна дитяча клінічна лікарня”.

В рамках всеукраїнського туру по містах України до лікарні завітали актори серіалу “Школа”. “Школа” – перший україномовний серіал, який розповідає про реалії життя школярів та їх стосунки із викладачами та батьками. Для пацієнтів нашої лікарні така зустріч стала чудовим джерелом емоційного підкріплення та мотиваційним поштовхом на шляху подолання хвороб.

А ще представники благодійної організації “Ти не один” Благодійного фонду 1+1 Медіа провели урок мрій з нашими пацієнтами. У 2016 році компанія ТОВ “ТРК “Студія 1+1” та ведуча ТСН Лідія Таран започаткували проект “Здійсни мрію”, покликаний дарувати радість та здійснювати великі мрії тисяч маленьких пацієнтів з усієї України, для яких кожен прожитий день – це диво. Дітям, які знаходяться в лікарні, дуже важливо мріяти, адже думка про мрію допомагає не зациклюватись на хворобі, а одужувати.

Тож під час зустрічі наші пацієнти малювали свої мрії, спілкувалися з улюбленими акторами телесеріалу “Школа”, брали у них автографи та робили селфі. Маємо велику надію, що така зустріч спонукає наших пацієнтів якнайшвидше одужувати, а також на здійснення їх найзаповітніших мрій!