Допомога від Всеукраїнського благодійного фонду “Серце до серця”

30 травня 2019 року у прес-центрі Житомирської міської ради відбулась прес-конференція, присвячена підсумкам ХІV благодійної акції Всеукраїнського благодійного фонду “Серце до Серця”.

Під час благодійної акції “Дитяче серденько – живи” від Всеукраїнського благодійного фонду “Серце до серця”, яка тривала у Житомирській області з 1 квітня по 7 травня 2019 року, вдалося назбирати рекордну суму – 241 тис. 280 грн 27 коп..

Уся зібрана сума коштів піде, як і анонсувалось на початку акції “Дитяче серденько – живи”, на придбання медичного обладнання для КУ Житомирської обласної дитячої клінічної лікарні.

“Попередньо обговорювалась можливість на зібрані кошти придбати електрокардіограф та холтерівський монітор ЕКГ, але тоді ми ще не знали конкретної суми, можливо, будемо обговорювати і вносити зміни”, – розповіла присутня на прес-конференції лікар КУ ЖОДКЛ, координатор з питань дитячої кардіоревматології УОЗ Житомирської ОДА Ольга Захарчук.

Адміністрація КУ ЖОДКЛ, маленькі пацієнти та їх батьки дякують кожному волонтеру, кожному школяру, кожному управлінню, кожному працівнику закладів охорони здоров’я, всім, хто долучився до збору коштів та підтримав цю благодійну акцію.