Школі супергероїв в лікарні бути!

Школі супергероїв в Житомирській обласній дитячій клінічній лікарні бути! Це право наших пацієнтів на повноцінне дитинство, на безперервне здобуття освіти, на право стати і бути учнем, мати змогу, перебуваючи в лікарні, зануритись в неймовірну атмосферу шкільного життя.

19 лютого в місті Києві відбулася презентація спільної ініціативи соціального проекту “Право на освіту” і Київської лікарні “ОХМАТДИТ” по створенню “Школи супергероїв”. Чому саме “супергерої”? Тому, що діти, які там навчаються-справжні герої! Маючи обмежені можливості (хвороба, перебування в лікарні) вони відкривають для себе світ знань, захоплень і нових вражень.

Організатори проекту презентували франшизу та розповіли про саму ідею освіти в лікарнях, підготовку вчителів, особливості класів та стосунки з владою.
То ж соціальна франшиза вже в дії, і перший договір підписаний із головним лікарем КУ Житомирської обласної дитячої клінічної лікарні Юрієм Довгополим.

Ми повинні бути вдячні за можливості, які маємо. А ще нам варто бути вдячними за те, що ми маємо можливості допомагати тим, у кого їх менше.