Новорічний сюрприз для пацієнтів

Зранку 1 січня 2019 року до маленьких пацієнтів КУ Житомирської обласної дитячої клінічної лікарні завітали з подарунками та святковим настроєм Дід Мороз із Снігуронькою. Вони привітали діток, що залишались в новорічну ніч у лікарняних палатах. Емоціям дітей та їх батьків не було меж, 2019 рік дійсно розпочався з дива, яке влаштували для них представники благодійного фонду “Допомагати просто” та клієнти ПриватБанку, що долучились до благодійної акції “Звичайне диво”.

Клієнти просто робили покупки картками ПриватБанку та перераховували одну гривню після кожної транзакції на допомогу хворим дітям. Всі зібрані кошти направлено на закупівлю ліків, медичного обладнання для дитячих лікарень та подарунки маленьким пацієнтам. Організаторами цієї акції виступили ПриватБанк разом із MasterСard.

Адміністрація лікарні, батьки та маленькі пацієнти щиро вдячні своїм давнім друзям з благодійного фонду “Допомагати просто”, всім клієнтам ПриватБанку, які долучилися до акції “Звичайне диво” за чудове свято, подароване в перший день 2019 року.