Отримання чергової відзнаки

Одним із критеріїв надання якісної медичної допомоги є створення умов для зручного, комфортного та безпечного перебування пацієнтів у відділеннях лікарні. Тож профілактика внутрішньо-лікарняних інфекцій та налагодження санітарно-епідемічного режиму є одним з найважливіших питань закладу, над яким  і працюють адміністрація та колективи структурних підрозділів КУ Житомирської обласної дитячої клінічної лікарні.

В червні місяці керівник Асоціації СОЇК Юрій Леонов разом з колегами завітали до ЖОДКЛ та вручили сертифікат “Чиста лікарня безпечна для пацієнта” колективу відділення для новонароджених недоношених дітей, яке за  результатами ретельного аудиту СОЇК вибороло першість у здобутті цієї почесної відзнаки.

Колектив лікарні вирішив не зупинятися на досягнутому і 14 грудня такий статус отримали відділення онкогематології та хірургічне відділення №2. Почесні сертифікати медикам вручила представник Асоціації “Служба інфекційного контролю” Людмила Картеча.

Вручення почесних відзнак “Чиста лікарня безпечна для пацієнта” є показовим та стимулюючим  прикладом для інших підрозділів лікарні. Завдяки даному проекту, заклади охорони здоров’я отримують чітко налагоджену систему гігієни, підготовлений практично і обізнаний теоретично персонал та високий рівень довіри до лікарні.