Благодійний захід від громадської організації “Конгрес Солідарності Азербайджанців України”

За ініціативи, громадської організації “Конгрес Солідарності Азербайджанців України”, 9 жовтня 2018 року в актовій залі КУ Житомирської обласної дитячої клінічної лікарні відбувся благодійний захід, спрямований на зміцнення дружби двох братніх народів України та Азербайджану.

Голова громадської організації “Конгрес Солідарності Азербайджанців України” Ільгар Гасан Ага огли Мамедов, заступник голови КСАУ Ольга Мамедова, звертаючись до колективу відмітили, що вони, як ніхто розуміють українців в цей нелегкий час та подякували медичним працівникам за невтомну, самовіддану працю і запевнили надалі підтримувати наш заклад.

Від представників братнього азербайджанського народу колективу хірургічного відділення №1, яке очолює Петро Русак, передано подарунки, телевізор та мікрохвильову піч.

“Наразі у нашому хірургічному відділенні №1 проводиться капітальний ремонт, чимало вже  виконано, але ще потрібно багато зробити. Втім, ми впевнені, що нам вдасться реалізувати наші плани, щодо оновлення відділення, оскільки нам допомагає  багато меценатів та спонсорів”, – зазначив Петро Степанович.

Адміністрація та колектив щиро вдячні громадській організації “Конгрес Солідарності Азербайджанців України” за подарунки і висловлюють надію на подальшу співпрацю.