Відкриття дитячого майданчика від Фонду родини Розенблат

21 вересня 2018 року на території КУ Житомирської обласної дитячої клінічної лікарні відбулося урочисте відкриття оновленого дитячого майданчика. Яскраві каруселі, гірки та гойдалки передав нашим пацієнтам Фонд родини Розенблат.

З побажаннями гарного настрою та скорішого одужання до маленьких пацієнтів та всіх присутніх звернулись головний лікар Юрій Довгополий та народний депутат України Борислав Розенблат.

“Я дуже радий бачити усміхнені очі дітей, такі щирі і щасливі, вони надихають і надалі допомагати. Хочеться вірити в те, що дітки, які потрапляють сюди з різних куточків Житомирщини, одужуватимуть скоріше, активно проводячи вільний від лікування час на свіжому повітрі.”, – зазначив у своєму виступі благодійник.

Веселе дитяче свято з повітряними кульками, іграми, музикою та конкурсами допомогли влаштувати наші давні друзі – аніматори із майстерні розваг “Арт-простір”.

Колектив лікарні, пацієнти та їх батьки щиро дякують Бориславу Розенблату за створення дитячого ігрового комфорту і висловлюють надію на подальшу підтримку з боку народного депутата.