Чергове засідання обласного товариства педіатрів

17.04.2018р. відбулося чергове засідання обласного товариства лікарів-педіатрів спільно з лікарями неонатологами, дитячими неврологами та підлітковими лікарями області.

В ході засідання були розглянуті проблемні питання антиретровірусної терапії у дітей, стоматологічної допомоги дитячому населенню області, епідемнагляду за гострими в’ялими паралічами, сучасні підходи до призначення інфузійної терапії в педіатричній практиці. Перед учасниками заходу виступили головний лікар обласного центру профілактики та боротьби зі СНІДом Галінський Ю.Я., головний лікар Житомирського обласного стоматоб’єднання Солдатов В.К. та експерт групи експертів та координаторів УОЗ за напрямом “Педіатрія” Лутай Т.О..

Зав. кафедрою дитячих інфекційних хвороб ВНМУ ім. Пирогова Незгода І.І. ознайомила присутніх з сучасними підходами лікування ротавірусних інфекцій у дітей.

Лікарям була надана інформація щодо стану здоров’я дитячого населення області за 2017 рік та реєстр з’їздів, конгресів, симпозіумів та науково-практичних конференцій, які проводитимуться у 2018 році.