Свято Миколая

Маленькі пацієнти лікарні з нетерпінням чекали 19 грудня – день, коли Святий Миколай, крім подарунків несе надію на одужання, найкращі сподівання, здійснення мрій. Саме про це, а ще про багато іншого, писали в своїх листах до Святого Миколая хлопчики й дівчатка, які перебувають на лікуванні у лікарні. Адміністрація лікарні, працівники відділень, харчоблоку зробили все для того, щоб жодна дитина не залишилася без уваги.

Протягом багатьох років в цей день до лікарні приїздить голова Опікунської ради Тамара Олійник щоб привітати дітей зі святом. Цьогоріч, вона завітала до пацієнтів неврологічного та травматологічного відділень. Кожна дитина отримала подарунок, а ще найкращі привітання та побажання. В ігрові кімнати відділень були подаровані набори для проведення арт-терапевтичних занять.

До дітей, які лікуються в отоларингологічному та педіатричному відділенні №2 із святковою благодійною виставою завітали студенти Житомирського коледжу культури і мистецтв імені І. Огієнка (директор М.П. Покропивний). Діти із захопленням спостерігали за веселим дійством із Янголами, Чортиком та Святим Миколаєм. Всі учасники свята отримали солодощі від приватного підприємця А.А. Іконнікова.

Традиційними в цей день стали вітання представників фірми “Натураліс” та благодійного фонду “Відкрите серце” для пацієнтів онкогематологічного відділення. Від Святого Миколая діти отримали цукерки, продуктові набори, засоби особистої гігієни.

Пацієнтам хірургічного відділення №2 Святий Миколай передав вітання та подарунки від депутата Житомирської обласної ради Г.Б. Засіка.

У всіх відділеннях пройшли святкові ранки з розвагами, ляльковими виставами, віршами. Виставками малюнків, присвяченими Святому Миколаю.