День Святого Миколая

19 грудня 2012 р. до пацієнтів лікарні завітав Святий Миколай, а разом із ним давні друзі лікарні і гості. Вже стало доброю традицією, коли в цей святковий день до дітей, які лікуються в лікарні, приїздить Голова опікунської ради Тамара Олійник.

Так і цього року, Тамара Олійник разом із головним лікарем Віктором Марченко, представниками адміністрації лікарні подарували набори матеріалів для проведення арт-терапевтичних занять в ігрових кімнатах відділень. Голова профкому лікарні Людмила Бондарєва теж привітала дітей зі святом та подарувала в кожну ігрову кімнату ігри.

До пацієнтів онкогематологічного відділення в цей день Святий Миколай теж завітав із добродіями – студентами Житомирської агроекологічної академії та університету «Україна». Прозвучали теплі слова поздоровлень та побажань, а кожна дитина отримала солодощі та подарунки від Св. Миколая.

Дітей, які лікуються в травматологічному відділенні, традиційно привітали представники греко-католицької церкви Св. Василя (м. Житомир). Кожен пацієнт відділення отримав від Св. Миколая солодкий подарунок.

Адміністрації хірургічного відділення №2, педіатричного №1, оториноларингологічного відділень віднайшли можливість, і теж влаштували вітання від Св. Миколая своїм пацієнтам, – кожен із них вранці знайшов під подушкою «миколайчика» – солодощі та фрукти.

Для хірургічного відділення №1 від приватної особи Кошуби Л.Н. передано ігри, іграшки та новорічні прикраси для проведення роботи з дітьми в ігровій кімнаті.

Святий Миколай завітав до дітей неврологічного відділення разом з представниками «А – Банку». Пацієнти отримали фрукти, книги, канцтовари, іграшки.

Діти подякували Святому Миколаю та всім добродіям піснями та віршами.

Мамам новонароджених діток, які знаходяться на лікуванні в відділенні патології недоношених представники фірми «Hipp» подарували набори по догляду за малюками від Святого Миколая.