Благодійний аукціон

Напередодні Нового року в Житомирському обласному музично-драматичному театрі ім.І. Кочерги відбувся новорічний концерт за участю найкращих художніх колективів та відомих людей Житомирщини, слухачі якого мали можливість прийняти участь у благодійному аукціоні художніх робіт для підтримки онкохворих дітей. На аукціоні були виставлені картини житомирської художниці Олени Гузенко, ексклюзивні роботи її вихованців з дитячої художньої студії “Артсело” і самих онкохворих дітей, з якими Олена малює саме у відділенні. Благодійна акція була організована Оленою Гузенко – головою молодіжної організації “Артсело” та Юлією Толмачовою – головою правління благодійного фонду “Всесвіт за майбутнє”. За кошти отримані від продажу лотів новорічного аукціону були придбані різдвяні подарунки для дітей, які знаходяться на лікуванні в онкогематологічному відділенні Лікарні.

Подарунки були замовлені дітьми в листівках до Діда Мороза, серед них були: веб-камери, МР3-плеєри, настільні ігри, м’які іграшки, ноутбук тощо.

5 січня благодійники завітали до онкогематологічного відділення, подарувавши дітям щасливі хвилини радості та казкового настрою від перегляду святкової вистави та отримання омріяних подарунків від Діда Мороза.

Щиро дякуємо всім небайдужим до проблем онкохворих дітей людям, які прийняли участь у благодійному аукціоні та нашим постійним друзям – молодіжній організації “Артсело” та благодійному фонду “Всесвіт за майбутнє”, що подарували дітям віру в казку, яка так потрібна їм для одужання.