День Святого Миколая

19 грудня 2011 року до пацієнтів Житомирської обласної дитячої лікарні завітав Святий Миколай, а разом з ним і голова Опікунської ради лікарні Тамара Олійник, дружина губернатора Людмила Рижук, депутат міської ради Любов Цимбалюк, голова обласної профспілки Неля Паламарчук. Разом з головним лікарем Віктором Марченко, Святий Миколай та гості відвідали відділення, побажали дітям міцного здоров’я, та швидкого одужання, а для розваг дітей в ігрових кімнатах подарували ігри, іграшки, книги та матеріали для арт-терапії.

Кожен пацієнт в цей день отримав солодощі від Святого Миколая, хороший настрій від переглянутих вистав лялькового театру, які були проведені в ігрових кімнатах лікарні.

Також в світле свято Святого Миколая до пацієнтів онкогематологічного відділення завітали гості – студенти Житомирського національного агроекологічного університету, університету «Україна», Житомирського педагогічного університету, представники громадської організації на чолі з Іриною Мірошніченко з новорічною програмою та подарунками.

В травматологічному відділенні радо зустрічали своїх давніх друзів – представників греко-католицької церкви Св. Василя м. Житомира з солодкими сюрпризами.

Адміністрація, весь колектив лікарні вдячні всім, хто не залишився байдужим, і зробив День Святого Миколая для пацієнтів лікарні справжнім святом – веселим, добрим, світлим.